Proč strávit nejen letní dovolenou v Torre del Mar a našich apartmánech Orizon
5 nejlepších vegetariánských restaurací v Andalusii
Pokud neradi jíte maso nebo živočišné produkty nebo jste zastánci dobrých životních podmínek zvířat, doporučujeme těchto osm veganských a vegetariánských restaurací v Andalusii
Amalthea, Ronda de Isasa, 10, Córdoba
Kreativní, veganská a vegetariánská, středomořská a udržitelná kuchyně. Pracují s místním ovocem a zeleninou. S privilegovaným výhledem na řeku Guadalquivir vám toto místo zajistí 100% bio produkty.
Veganitessen, Mercado del Arenal, s/n, Sevilla
Pokud chcete kromě slaného ochutnat i na sladké, ve Veganitessen mají velký výběr veganských dezertů a občerstvení . K jídlu si můžete dát například jejich lahodné lilky plněné bešamelem nebo skvělé čokoládové a ořechové bonbóny.
Masero, Avenida Martín Alonso Pinzón, 14 let, Huelva
Masero má exkluzivní veganské menu, ve kterém vynikají veganské portobello a dýňové krokety, papája salmorejo , tatemado avokádový tatarák nebo burger "The Latin Burguer" vyrobený z pikantních chilli fazolí, do kterých se přidává sýr.vegan a okra.
La Veganesa, Calle San Antonio Abad, 5, Cádiz
Nyní jedeme do Cádizu, abychom si pochutnali na La Veganesa, domácím a veganském jídle připravovaném denně, mezi nimiž vynikají plněná vejce, lívanečky s čerstvými mořskými řasami a sójovou majonézou a lesními houbami s pepřem Padrón.
Hicurri, Plaza de los Girones, 4, Granada
Pokud jste na návštěvě Granady a jste vegani, jděte do Hicurri: kuchyně je otevřená po celý den a nabízí denní menu s pokrmy, jako je salmorejo s avokádem, seitan tikka masala a basmati, ratatouille s chudými bramborami a dezerty, jako je mandlové tiramisu a kakaový a kokosový pudink.
Nejnovější články na našem blogu
Přečtěte si jako první, co je nového
Proč si vybrat dovolenou v apartmánech ve Španělsku?
Navzdory přetrvávajícímu suchu, které v posledních pěti letech sužuje oblast Axarquía ve východní části provincie Málaga, letošní sklizeň manga překonala očekávání. Podle Asociace španělských tropických plodů (AET) dosáhla produkce více než 15 000 tun, což je o 25 % více, než se původně předpokládalo.
Když jsem poprvé ochutnal gazpacho, přiznám se, že jsem byl poněkud skeptický. Studená polévka? Vždyť to nemůže být dobré, říkal jsem si. Nicméně, jakmile jsem se odvážil tuto tradiční španělskou pochoutku vyzkoušet, změnil jsem názor. Gazpacho mě okouzlilo svou svěžestí, jednoduchostí a bohatou chutí. A tak začala má láska k tomuto jedinečnému...